drjobs
ICT Specialist / Support Engineer
drjobs ICT Specialist / Support Engineer العربية

ICT Specialist / Support Engineer

Employer Active

1 Vacancy
The job posting is outdated and position may be filled
drjobs

Job Alert

You will be updated with latest job alerts via email
Valid email field required
Send jobs
drjobs

Job Alert

You will be updated with latest job alerts via email

Valid email field required
Send jobs

Job Location

drjobs

Coevorden - Netherlands

Monthly Salary

drjobs

Not Disclosed

drjobs

Salary Not Disclosed

Vacancy

1 Vacancy

Job Description

Req ID : 1171879

Ben jij een ervaren ICT-er die graag de spin het web is voor ICT gerelateerde zaken? Werk jij graag in een klein team in een snelle omgeving? Heb jij ervaring met het maken van (probleem)analyses en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van soms complexe technische problemen? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook (semi-)permanente huisvesting in Nederland en Duitsland. Binnen Dutch Cabin Group is meer dan 65 jaar ervaring. Er werken ca. 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor staat in Klundert. Dutch Cabin Group maakt deel uit van het Zweedse Adapteo. Adapteo is een beursgenoteerde, toonaangevende aanbieder van modulaire huisvesting in Noord - Europa.

Voor onze organisatie zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste ICT Specialist / Support Engineer

De afdeling ICT bestaat met jou erbij uit 3 personen. Je rapporteert aan de Manager ICT.

Tasks

Onze functie:

Als ICT Specialist bij Dutch Cabin Group beweeg je je met name op het gebied van optimalisatie en digitalisering van processen. Je assisteert bij het ontwerpen en implementeren van werkplekken, infrastructuur en (ICT) processen. Jij weet als geen ander hoe belangrijk werkplekken en bereikbaarheid van een organisatie zijn en weet daarnaast ook wat de impact is van jouw werk op de business.

Je bent analytisch en denkt proactief mee, stelt kritische vragen en komt met verbetervoorstellen.

Daarnaast ben jij samen met je ICT-collega s het aanspreekpunt voor dagelijkse ICT-gerelateerde vragen. Jij lost problemen zelf of in overleg met de leverancier(s) op. Je monitort storingen en problemen en komt met een concrete oplossing. Grotere ICT-projecten begeleid je volledig zelfstandig in overleg met de Manager ICT. Je bent bekend met (programmeer) codes en implementeert, begeleid en verzorgt de nazorg van het project. Kortom, je bent van A tot Z mede verantwoordelijk voor het project.

Requirements

Wij zoeken:

Een enthousiaste en ervaren collega met een MBO4+ werk- en denkniveau met relevante werkervaring. Kennis van en ervaring met scripts, VBA, SQL en C# formules is een pr . Je hebt ervaring met netwerk- en werkplekbeheer en beveiliging van data. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig, servicegericht, communicatief vaardig en hebt een flexibele instelling. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou en je vindt het leuk om in een snelgroeiend bedrijf in een internationale omgeving te werken. Je bent proactief en je denkt in oplossingen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en, bij voorkeur ook, de Duitse taal in woord en geschrift. Je vindt het geen probleem om met regelmaat onze andere vestigingen in Duitsland en Nederland te bezoeken. De afdeling ICT zit in Coevorden, maar de IT support engineer kan ook in Klundert werken. Daarom nodigen wij ook kandidaten uit de regio (West-)Brabant en Zuid-Holland uit te reageren.

Standplaats: Coevorden (7741 KC) of Klundert (4791 RV)

Benefits

Wij bieden:

Een afwisselende functie bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse:

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Voor meer info, bel Martin Kupers 06-43477569. Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan nu!

Employment Type

Full Time

About Company

Report This Job
Disclaimer: Drjobpro.com is only a platform that connects job seekers and employers. Applicants are advised to conduct their own independent research into the credentials of the prospective employer.We always make certain that our clients do not endorse any request for money payments, thus we advise against sharing any personal or bank-related information with any third party. If you suspect fraud or malpractice, please contact us via contact us page.